Om ungdomsgården

US Stockholms ungdomsgård invigdes 2008. Tanken var då som nu att erbjuda unga med synnedsättning  i Stockholms län en tillgänglig, rolig och kreativ mötesplats. På gårdskvällarna deltar alltid två ungdomsledare som ser till att alla trivs.

Ungdomsgården är en plats där du får möjlighet att vara dig själv, prova på nya saker och skaffa nya kompisar. Vi har olika typer av spel, musikinstrument och en kiosk där vi säljer godis och dricka.  Ibland gör vi också utflykter, går på syntolkad bio och teater.

När du är ny på gården får du mer än gärna ta med dig en förälder, ett syskon eller en kompis. Om du undrar över någonting är du välkommen att höra av dig till ungdomsledarna innan ditt första besök. Mejla eller ring till kansliet så ser vi till att du kan möta någon på plats, stockholm@ungsyn.se, 076-539 92 68.

Vi skickar ut SMS-påminnelser varje vecka då ungdomsgården håller öppet. SMS:a USS till 71120 så kommer du automatiskt att få dem till din mobil.

Ungdomsgården drivs av gårdssamordnaren och ungdomsledarna med stöd av US Stockholms kansli. Gården och US Stockholm samarbetar med ABF i Studie-, utbildnings-och kursverksamhet för våra medlemmar. Ungdomsgården Synpunkten finansieras till stor del av Socialnämnden Stockholm Stads verksamhetsbidrag.

Ladda ner vår nya broschyr om Ungdomsgården nedan!

Klicka här för att ladda ner broschyren i PDF!

Vill du ha broschyren i punkt? Beställ den från kansliet genom att mejla till Stockholm@ungsyn.se

 

us_stockholm_logo_webb_170820_2x i samarbete med       ABF_ruta_cmyk