Inbjudan till en dag på Nickstabadet i Nynäshamn den 15 augusti

Du som är 18 år eller äldre är varmt välkommen att följa med oss till ett av storstockholms

kanske bästa semesterparadis. Vad sägs om en av Sveriges längsta vattenrutschbanor?  tänk dig känslan av att det aldrig tar slut, att man bara åker och åker. Det är en upplevelse du sent kommer glömma. Se även fram emot en lång och grund sandstrand och ett högt hopptorn. Häng med till Nickstabadet och ta chansen att uppleva allt detta!

 

Vid dåligt väder kommer vi att bowla istället. Vi återkommer i så fall om detta.

 

Vi möts vid ringen på Stockholms Central kl. 09:45. Pendeltåget till Nynäshamn avgår kl. 10:06. Det går även bra att åka färdtjänst. Adressen är Nickstabadsvägen 17 i Nynäshamn. Boka gärna så att ni är där till kl. 11:30.

 

Aktiviteten avslutas ca kl. 15:45. Färdtjänst kan då bokas till kl. 15:50. Pendeltåget till Stockholm Central avgår från Nynäshamn kl. 16:35 och vi beräknar vara tillbaka vid ringen kl. 17:45.

 

Sista anmälningsdag är 12 augusti. Anmäl dig genom att fylla i formuläret på följande länk:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=32Z7ALo4TESivGEkuLxlRLs_7TEgJnFGq1FDsGsu14tURFE1RFdMVjJSUDZJMDFRUDdUSFhLUVFBWC4u

Frågorna är till för att vi ska kunna anpassa aktiviteten så bra som möjligt utifrån dina behov. Dina svar behandlas i enlighet med GDPR.

 

Deltagaravgiften är 50 kr. Då ingår avgift för att åka rutschbana, äta lunch och fika. Samma avgift gäller ifall det blir bowling istället för bad. Vid bowling ingår även lunch.

 

Om du har några frågor, kontakta:

Joachim Jonasson

tel.nr: 0761 38 58 15

e-post: jo.jonasson@gmail.com

 

Hoppas vi ses!

 

Hälsningar,

Planeringsgruppen

 

Snabbinfo:

Aktivitet: en dag på Nickstabadet i Nynäshamn

Datum: 15 augusti

Sista anmälningsdag: 12 augusti

Samling: 09:45 vid ringen på Stockholm Central

Avslutning: 15:45

Deltagaravgift: 50 kr

Länk till anmälan: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=32Z7ALo4TESivGEkuLxlRLs_7TEgJnFGq1FDsGsu14tURFE1RFdMVjJSUDZJMDFRUDdUSFhLUVFBWC4u