Representera US Stockholm på We Are STHLM-festival!

Är du lika taggad på festival som vi? Då ska du haka på USS till festivalen We Are Sthlm i Kungsträdgården 14-16 augusti!

Vi är inbjudna av Region Stockholm för att delta och anordna roliga aktiviteter för festivaldeltagare i SL:s tält under festivalen. Förra året var en stor succé och vi vill vara ännu bättre i år!

I detta uppdrag kommer du få hålla i våra lekar och aktiviteter, bli intervjuad i tältet, prata med massor av folk för att sprida information om US Stockholm och dela med dig av dina erfarenheter av att ha en synnedsättning och åka kollektivtrafiken i Stockholm.

Tiderna som gäller är 13.30-15.30 under alla tre dagar (onsdag 14/8, torsdag 15/8 och fredag 16/8). Du behöver inte vara med under alla dagar men du ska vara med under hela tiden på den dag som du har uppdraget.

Vi bjuder på lunch innan vi går in i tältet.

Anmälan

Du anmäler dig via vårt anmälningsformulär. Klicka på länken till formuläret för att anmäla dig: https://usstockholm.se/anmalan-till-uss-aktiviteter/

Vi behöver din anmälan senast 2 augusti. Vi har begränsat antal platser så vänta inte till sista sekund!

Det kostar inget att delta.

Ledsagare finns med vid behov.

Vi ser gärna att vår yngre medlemmar hakar på också, du kommer få stöd av våra mer erfarna medlemmar under dagarna 🙂

Då kansliet har begränsad åtkomst eller är stängt mellan 12 juli och 19 augusti hänvisar vi frågor om aktiviteten till stockholm@ungsyn.se eller stockholmstyrelsen@ungsyn.se för mer brådskande frågor.

Vänligen,

Planeringsgruppen Barsam och Alexandra