Inbjudan till Matlagningshelg 1-2 december!

Vill du lära dig laga mat, umgås med vänner och ha kul?
Allt detta kan du göra på vår matlagningshelg den 1-2 december!

Matlagning kräver inte bara uppmärksamhet och precision, det krävs även en hel del inspiration!

Under denna matlagningshelg får du chans att testa på att laga mat i ett kök tillsammans med en erfaren restauranglärare. Vi kommer laga mat i Vendelsömalmsskolans hemkunskapssal. Under hela lördagen kommer få lära dig viktiga grunder i matlagning, få viktiga tips om hur du själv kan laga mat enklare, och självklart får du sen smaka av all god mat som gruppen har lagat!

När du inte lagar mat i köket kommer vi ha en workshop där du får lära känna råvaror, medverka i tävlingar och bli inspirerad av en medlem som studerar inom restaurang. Efter en god natts sömn på hotell inleds söndagen med en föreläsning om självständigt genomförande av handling, matlagning och andra sysslor i hemmet när man har en synnedsättning. Som avslutning på en riktigt matig helg kommer vi tillsammans åka till Kungens Kurva för att hoppa trampolin på trampolinparken Bounce!

Kostnaden för helgen är 200 kr. Då ingår mat och dryck, boende, transport, biljett till Bounce och all matlagning. I mån av plats kan även medlemmar i andra US distrikt anmäla sitt intresse om ni blir beviljad utbytesresa för aktiviteten. Medlemmen vänder sig då till sitt distrikt för att göra en förfrågan om en utbytesresa till denna aktivitet av US Stockholm.

US Stockholm planerar att ha tre ledsagare samt tre ledare från planeringsgruppen på plats under hela lägrets gång. Var mycket tydlig i anmälan om du behöver ledsagare så att vi kan vara förberedda. Det är mycket viktigt att du meddelar om du har specialkost, allergier, eller om det är något annat vi bör veta för att kunna anpassa lägret så mycket som det går. Meddela även om du ej har färdtjänst och om du vill ha recept eller material på punktskrift eller annat media.

Anmälan
Sista anmälningsdag är 22 november. Skicka din intresseanmälan till Alexandra på Stockholm@ungsyn.se eller ring 076-539 92 68. Anmälan är bindande efter den 22 november. Det innebär att du måste betala för lägret även om du får förhinder, utifall att du inte kan uppvisa giltigt skäl eller att vi inte hittar en ersättare. Vi har ett begränsat antal platser för detta läger.

Du kommer få en bekräftelse med mer information om boende och tider efter att du anmält dig till aktiviteten.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till planeringsgruppens frågeansvarig Doaa!
Doaa Zatara, tel. 072-250 14 13

Sammanfattning:
Vad: Matlagningshelg
När: 1-2 december
Var: Vendelsömalmskolan
Kostnad: 200 kr