Fira årets demokratifest med USS!

Söndag den 9 september går Sverige ett ödesval till mötes. För många är valdagen en högtid, för många är detta det första allmänna valet de får rösta i, för de flesta är detta en demokratifest. För den som önskar bevaka SVT:s valvaka i sällskap av US-vänner öppnar US Riks och US Stockholm upp rikskansliet för alla som vill komma och bevaka valvakan, analysera resultatet med vänner etc. Under kvällen kommer det också ges en intressepolitisk kommentar från US ordförandepresidium.

SVT:s valvaka börjar klockan 18.00 och slutar klockan 01.30. Under hela kvällen är det drop in, du kan som tidigast komma klockan 17.30 och som senast åka från kansliet klockan 01.50. För dig som kollektivt, kolla upp i förväg när dina anslutningar slutar gå.

Vi bjuder på snacks, läsk och mackor men ingen större måltid så ät gärna innan du kommer eller ta med dig något eget. Vi kommer ha ledsagare på plats som syntolkar stapeldiagram och annat visuellt som visas på TV:n som är av intresse för valbevakningen.

All US verksamhet är alkohol- och drogfri så allt US erbjuder är helt och rent och när du är på kansliet ska du också vara opåverkad av alkohol och droger.

Att delta är gratis, dock utgår inte någon reseersättning för denna aktivitet. Det är möjligt att droppa in oanmäld men för att vi ska kunna uppskatta hur mycket som behöver köpas in önskar vi att du meddelar om du vet att du tänker komma. Detta kan göras genom att kryssa i vårt FB-event att du kommer eller genom att meddela Linus Forsberg (Riksordförande), som tillsammans med Rakel Eriksson (Vice ordförande i Riksorganisationen samt Ordförande för US Stockholm) som ansvarar för kvällen.
Linus nås på telefonnummer: 072 90 79 133 eller på mail: Linus@ungsyn.se

Snabbinfo:
Vad: US valvaka!
Var: US Rikskansli. Sandsborgsvägen 44, 122 33, Enskede.
När: Söndag 9 september. Drop in, tidigast från klockan 17.30 och senast avfärd klockan 01.50.
Kostnad: Gratis!

Demokratiska hälsningar!
/Linus Forsberg och Rakel Eriksson!