Besök från Norge 7 Augusti

 tisdag 7 augusti får USS besök av Norges Blindeforbunds Ungdom region Nord från Norge.

Vi bjuder nu in våra medlemmar för att delta i detta besök och utbyta erfarenheter med vår Norska motsats. Vill du vara med i USS delegation och ta emot våra besökare? Då är du välkommen att anmäla dig till Alexandra på kansliet via telefon 076-539 92 68 eller e-post stockholm@ungsyn.se.

Vill du veta mer om besöket kan du vända dig till kontaktperson Lucy Jonsson  070-922 04 64.

Program: 

16:00 Fika på USS kansli. Plats: Sandsborgsvägen 44 i Enskede.

16.20 Möte i US lokaler med diskussioner om hur situationen är för unga synskadade i Norge och Sverige. Först en liten presentation från varje land och sedan diskussioner i mindre grupper. Plats: Sandsborgsvägen 44 i Enskede.

19:00 Middag på restaurang. Plats: ej bestämt ännu.