Inbjudan till ledarskapsutbildning och vattenlek första helgen i juni

Solen står nu högt på himlen och det är dags för US Stockholm årliga vårhelg som riktar sig till alla medlemmar i organisationen. Vårhelgen äger rum lördag till söndag, 2 till 3 juni med övernattning på hotell och bjuder på såväl ledarskapsutbildning som vattenlek. Om du vill kan du välja att bara delta en av dagarna.

Lördag 2 juni är en utbildningsdag som kommer börja med att vi samlas på kansliet kl. 10:00, adress: Sandsborgsvägen 44 A i Enskede. Utbildningen syftar till att stärka organisationens ledare och ge dem bättre kunskaper om olika maktstrukturer och härskartekniker som vi kan stöta på i olika sammanhang. Jämställdhet, gruppsamarbete och problemhantering står också på schemat.

Utbildningsdagen består av ett förmiddagspass och eftermiddagspass med paus för lunch och fika. Sist på dagen kommer vi ha en social aktivitet och äta middag på stan innan vi tar oss till vårt hotell, adress: Maudes Hotell, Svedmyraplan 3 i Enskede.

Söndag den 3 juni möts vi upp på Eriksdalsbadet kl. 11:00 i receptionen. Vi kommer sedan vara där fram till kl. 15:00 då Vårhelgen slutar. Vi kommer äta lunch kl. 12:30-13:30.

Sista anmälningsdag är torsdag den 24 maj. Anmälningsavgiften är 200 kr om du vill delta hela helgen och 100 kr om du väljer att endast delta en av dagarna. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till stockholm@ungsyn.se Det går också bra att ringa eller skicka ett SMS till kansliet på 076-539 92 68‬.

Det kommer finnas seende ledsagare på plats. Kom ihåg att alla aktiviteter som US Stockholm anordnar är fria från alkohol och droger.

Planeringsgruppen som består av Amanda Idänge, Lucy Jonsson och Rakel Eriksson hälsar alla medlemmar varmt välkomna!

Snabbinfo
Vad? Utbildningshelg med bad på äventyrsbadet Eriksdalsbadet.
Var? På US Stockholms kansli, adress: Sandsborgsvägen 44 A i Enskede, samt boende på hotell adress: Maudes Hotel, Svedmyraplan 3 i Enskede.
Kostnad? Anmälningsavgift på 200 kr för att delta hela helgen och 100 kr för delta en av dagarna
När? Lördag-söndag, 2-3 juni
Sista anmälningsdag? Torsdag 24 maj