Ungdomsgården bjuder in till 10-årsfirande torsdag 7 juni

I år fyller US Stockholms ungdomsgård 10 år. Det vill vi fira med tårtkalas i samband med gårdens sommaravslutning. Vi kommer ses på kansliet, adress: Sandsborgsvägen 44 A i Enskede.

Vi välkomnar alla som brukar besöka gården men också föräldrar och alla som nu är för gamla men som tidigare brukade besöka gården eller som tidigare varit aktiva som ledare. Hoppas ni alla vill fira med oss!

Vi kommer öppna dörrarna kl. 18:00 och firandet fortsätter sedan fram till kl. 21:30. Förutom tårta kommer vi också ordna med öppen scen.Du kanske vill sjunga, berätta roliga historier eller dela med dig av något tänkvärt? Du bestämmer helt själv vilket framträdande du vill göra.

Som vanligt så kan du också handla i kiosken. Vi kommer spela vår gårdslista i högtalarna, förutom när någon uppträder på scenen.

Vi vill att du anmäler dig senast måndag 4 juni du tänker komma, så vi kan göra så bra förberedelser som möjligt. Skicka eller SMS:a Rakel Eriksson på 070-5190242. Glöm inte bort att samtidigt anmäla dig till den öppna scenen på samma gång om det är aktuellt. Vi vill också veta om du har behov av specialkost.

Med vänlig hälsning,
Rakel Eriksson, ansvarig för ungdomsgården

Snabbinfo

Datum: Torsdag 7 juni

Tid: 18.00-21.30

Kostnad: Aktiviteten är gratis

Adress: Sandsborgsvägen 44 A, Gamla Enskede