Gårdskväll med syntolkad bio 5 april

Torsdag 5 april så är det syntolkad bio som gäller på ungdomsgården. Kl. 17:30 kommer vi att samlas vid biljettkassorna på Biograf Saga som ligger nära Stureplan, adress: Kungsgatan 24, 111 35 Stockholm.

Vi kommer att se komedin Tårgeneralen med bland annat Mikael Persbrandt, Helena Bergström och Tomas Von Brömssen. Se mer info om filmen lite längre ned. Ta med dig fickpengar om du vill köpa biosnacks.

Ledare denna kväll är Rakel och Fowzia. Eftersom vi måste skaffa biobiljetter (som vi bjuder på) är det viktigt att du som vill gå så snart som möjligt ringer eller skickar ett SMS till Rakel, 070-5190242.

För att ta del av syntolkningen behöver du ha en Smartphone. (Iphone eller Android) eller surfplatta med tillhörande hörlurar. Du behöver också ladda ner en särskilt app. Vi hjälper dig gärna på plats på torsdag så att du kommer igång.

Mer info om filmen:
I mitten av 80-talet utser Jan Guillou Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar bestämmer sig den något försupne mångsysslaren Hasse P för att motbevisa Stockholmsjävlarna. Hans idé är lika långsökt som den kanske är genial. Han tänker baka världens längsta smörgåstårta och därmed få in Köping (och sig själv) i Guinness Rekordbok. Men vägen till rekordet blir inte så spikrak som han tänkt sig. ”Tårtgeneralen” är en varm, rolig men också lite vemodig berättelse, baserad på verkliga händelser.

US Stockholms ungdomsgård finns till för dig som bor i Stockholms län, har en synnedsättning och är mellan 10–20 år gammal. Om du inte tidigare har varit med på någon av gårkvällarna och vill veta mer tveka inte att mejla eller ringa kansliet, stockholm@ungsyn.se, 076-539 92 68. Föräldrar får också gärna höra av sig!