Kom och fira minivalborg med oss!

När: Lördag 28 april kl.12.00-16.00
Var: Orhem
Huvudarrangör: De Blindas Fritidsklubb (DBFK)
Medarrangörer: Synskadades Riksförbund (SRF) Stockholms och Gotlands Län, Unga med Synnedsättning Stockholm (USS).

Våren är äntligen här, och det gäller att njuta så länge den varar! Vad kan vara ett bättre tillfälle för det än att smygstarta valborgsfirandet tillsammans med oss vid DBFK:s mysiga stuga vid vattnet i Orhem! Visst vill du vara med? Ta med dig vänner och familj och kom!

Under eftermiddagen grillar vi korv, går poängpromenad och letar efter vårtecken i naturen. Dagen riktar sig särskilt till barn, ungdomar och familjer och passar både stora och små. Aktiviteten är gratis. Vi bjuder på varmkorv och dryck. Godis, snacks och läsk finns att köpa i vår kiosk till självkostnadspris. Betalning görs med kontanter eller Swish.

Anmäl dig till senast söndag 15 april genom att mejla eller ringa US Stockholms kansli, stockholm@ungsyn.se, 0765–399268. Uppge i din anmälan hur många barn/ungdomar/vuxna ni är som kommer och om ni önskar någon specialkost vid korvgrillningen. Du kan också ringa Adrian Mikkelsen om du har några frågor eller funderingar, 070–5925956.

DBFK:s stuga ligger i natursköna Orhem. Hit tar du dig enkelt med Buss 180 från Kärrtorp. Kliv av vid Orhem som är ändhållplats. Kommer du med bil är adressen Orhems skogsväg 31, Skarpnäck. Vi finns på plats från kl.11.30 och visar dig vägen från bommen vid buss och parkering.

Detta är ett samarbete mellan flera organisationer för barn och unga med synnedsättning i Stockholms län. Vi kommer alla att ha kontaktpersoner på plats som hjälper dig att komma till rätta och ha en trevlig dag. Under sommaren planerar vi för fler gemensamma aktiviteter i Orhem. Datum för detta skickas ut löpande. Du kan också komma till stugområdet på egen hand under sommarhalvåret för att sola, bada och ha picknick. Om du vill ha tillgång till själva stugan behöver du föranmäla detta till DBFK eller komma på organiserade träffar.

Vi ser fram emot att fira våren tillsammans med dig!

Hälsningar från SRF, USS och DBFK