Kom och fira Skärtorsdagen på ungdomsgården

På Skärtorsdagen den 29 mars så kommer vi påskpyssla, spela spel och hänga på ungdomsgården. Vi kommer också rösta om vilken film vi ska gå och se i nästa vecka! Du bestämmer själv vad du vill göra. Kiosken där du kan köpa godis och dricka har som vanligt öppet. Är det något särskilt påskpyssel du vill göra så mejla stockholm@ungsyn.se eller SMS:a 076–5399268 så kan vi förbereda.

Ledare denna kväll är Adrian och Rakel

Vi börjar som vanligt kl. 18:00 och slutar kl. 21:30 och kommer hålla till i Gotlandssalen, adress: Gotlandsgatan 44, en trappa ner. Hiss finns. Nås lätt med tunnelbanans gröna linje station Skanstull, uppgång Allhelgonagatan (ovanför trappan vid Thaikiosken). Med buss 3 eller 4, hållplats Skanstull

US Stockholms ungdomsgård finns till för dig som bor i Stockholms län, har en synnedsättning och är mellan 10–20 år gammal. Om du inte tidigare har varit med på någon av gårkvällarna och vill veta mer tveka inte att mejla eller ringa kansliet, stockholm@ungsyn.se, 076-539 92 68. Föräldrar får också gärna höra av sig!