Tillgänglig träning med DBFK med start söndag 25 mars

Träna med DBFK Stockholm på Friskis&Svettis i Tyresö med start söndag 25 mars kl. 15:00, adress: Bollmora gårdsväg 8, 135 39 Tyresö.

Anmälan sker till Sture Djupenström, mobil: 070-779 25 00.

Gratis att prova en gång, sedan är kostnaden 550 kr för 10 träningstillfällen inklusive medlemskap i Friskis&Svettis Tyresö.

Om tillgängligheten:

Du kommer få hjälp att förflytta dig mellan de olika träningsstationerna, så du behöver inte ta med dig en ledsagare även om du naturligtvis gärna får ta med dig en ledsagare. Tänk på att komma i god tid då det kan ta lite tid för alla att komma på plats. Kontakta gärna receptionen och säg till om du behöver ledsagning från porten till lokalen som vi kommer vara i, växeltel: 08-742 34 50 (knappval 3).

Mer information om passet:

I passet kombinerar vi träning i maskiner och med funktionella styrkeövningar i mellanstationer. De funktionella övningarna anpassas individuellt efter din träningsvana och dagsform.

Vi värmer upp tillsammans under 5–10 minuter. Stationerna kör vi i 50 sekunder med en kort paus innan vi repeterar övningen. Efter två omgångar förflyttar vi oss till ny station. Passet avslutas med nedvarvning och rörlighetsträning tillsammans. Hela passet tar ungefär 60 minuter.

Det finns möjlighet att lämna värdesaker i träningslokalen. Ta också gärna med ett eget hänglås för att låsa ditt skåp.

Mer information om DBFK Stockholm hittar du på http://dbfk.se/