Kom och spela showdown torsdag 15 mars

På gårdskvällen torsdag 15 mars kommer vi spela showdown. Om du inte känner till spelet så bra sedan tidigare finns lite mer information längre ned. Vi kommer som vanligt börja kl. 18:00 och sluta kl. 21:30, men observera att vi kommer hålla till på kansliet, adress: Sandsborgsvägen 44 A. Skogskyrkogårdens tunnelbanestation ligger mycket nära kansliet.

Ledare denna kväll är Adrian och Rakel. Kiosken kommer vara öppen!

Spelet utövas av två spelare med ögonbindel på ett rektangulärt bord som är något större än ett bordtennisbord, samt har sarger runtom. På bordets kortsidor finns speciella målfickor och i mitten av bordet finns ett nät. Spelet utövas med hjälp av två speciella racket och en boll. Målet med spelet är att med hjälp av racket skjuta bollen under nätet och få ner den i motståndarens målficka. Text från http://www.parasport.nu

US Stockholms ungdomsgård finns till för dig som bor i Stockholms län, har en synnedsättning och är mellan 10-20 år gammal. Om du inte tidigare har varit med på någon av gårkvällarna och vill veta mer tveka inte att mejla eller ringa kansliet, stockholm@ungsyn.se, 076-539 92 68. Föräldrar får också gärna höra av sig!