Mer info inför årsmöteshelgen 16-18 mars

Den 16-18 mars har vi årsmöteshelg!

Vi samlas på fredagen klockan 18:00 vid ringen på T-centralen. Vi går tillsammans till hotellet där vi ska bo under helgen. Hotellet heter Hotell C Stockholm. Under kvällen äter vi middag på en närliggande restaurang. Efter middagen finns det tid för de som vill att vi tillsammans i grupp går igenom handlingarna inför årsmötet,  för att få svar på frågor. Kvällen avslutas med att planeringsgruppen och ledsagare har kvällsmöte.

Under lördagen har vi årsmötet i Gotlandssalen från tidig morgon till på eftermiddagen, så lunch kommer vi att äta där.

Efter årsmötet besöker vi en häftig isbar som ligger vid hotellet, där alla kommer bli bjudna på en alkoholfri drink (USS har ingen alkohol på våra aktiviteter) innan vi går in till hotellets restaurang och avnjuter en god middag. Därefter kommer det finnas tid till att bara chilla på hotellet och ha trevliga diskussioner med vänner.

Under söndagen är vi på vårt kansli (Sandsborgsvägen 44 A) där vi fixar ett lyxigt hemma spa med allt som hör till för att få en nice förmiddag med USS-vännerna. Vi äter en gemensam lunch på kansliet innan hemfärd. Aktiviteten slutar efter lunchen kl. 14:00.

Helgen kostar 300 kr. Om du är på din första US-aktivitet är den gratis. Om du bara är med på själva årsmötet är det gratis (men du måste ha betalat medlemsavgift för att ha rösträtt). Betala in deltagaravgiften till vårt bankgiro 300-3933 eller swisha till 123 589 51 56. Märk betalningen med ditt för och efternamn samt ordet årsmöteshelg. Det går även bra att betala med kort eller kontanter på plats (vi kan dock inte växla pengar).

Packlista: Ha med något som du både kan anteckna och läsa handlingar på. Sängkläder och handdukar finns på hotellet.

Alla USS-aktiviteter är alkohol- och drogfria. Vi har en erfaren planeringsgrupp och ledsagare finns med under helgen. Om du upplever något som du inte känner dig bekväm med under någon av våra aktiviteter så kan du alltid höra av dig till Aniina som jobbar på vårt rikskansli. Hon har tystnadsplikt och är en kontaktperson som i sin roll har som en  uppgift att vara stödjande  för den som upplever jobbiga saker i organisationen. Hon nås på 076-539 92 87 eller maila aniina@ungsyn.se.

För frågor inför lägret så kan du alltid kontakta Rakel Eriksson på 070 519 02 42.

Alla handlingar inför årsmötet bifogas nedan, förutom revisionsberättelsen som tyvärr inte är klar ännu. Den kommer att skickas ut så fort som vår revisor färdigställt den, och vi hoppas ni har överseende med det.

Med vänliga hälsningar planeringsgruppen Rakel, Doaa och Lucy


 

Handlingar:

Årsredovisning USS 2017

Verksamhetsplan 2018

Verksamhetsberattelse2017

Stadgeändringar till USS årsmöte 2018