Trött på tråkiga tacos?

Är du trött på tråkiga tacos? Då ska du vara med på en roligare tacokväll på ungdomsgården torsdag 8 mars, adress Gotlandsgatan 44 ett stenkast från Skanstulls tunnelbana. Vi börjar kl. 18:00 och slutar kl. 21:30.

Ledare denna kväll kommer vara Rakel, Lucy och Fowzia som kommer fixa värsta tacobuffén.

Gillar du hårda eller mjuka tacobröd, den där tacossåsen med ananas i eller något mer oväntat? Vi fixar alla ingredienser men vi vill gärna veta om det är något särskilt som du vill att vi ska köpa. Alla som kommer kan mejla sina önskemål till kansliet, stockholm@ungsyn.se

Hör också gärna av dig till kansliet om det är någon särskilt du vill att vi ska göra just denna kväll, så ser vi till att ledarna får den informationen.

US Stockholms ungdomsgård finns till för dig som bor i Stockholms län, har en synnedsättning och är mellan 10-20 år gammal. Om du inte tidigare har varit med på någon av gårkvällarna och vill veta mer tveka inte att mejla eller ringa kansliet, stockholm@ungsyn.se, 076-539 92 68. Föräldrar får också gärna höra av sig!