Dansa med Zoë på kansliet måndag 12 mars kl. 18:00

Den erfarna dansaren och koreografen Zoë kommer dansa och göra rörelser tillsammans med oss på kansliet. Vi kommer också fika och prata med Zoë utforskar staden genom dans och dialog med olika grupper i samhället. Kom som du är. Du behöver inte kunna dansa eller ha med dig några särskilda kläder och aktiviteten är kostnadsfri.

Plats och tid: Vi kommer hålla till på kansliet, adress: Sandsborgsvägen 44 A i Enskede, ett stenkast från Skogskyrkogårdens tunnelbanestation. Vi kommer börja kl. 18:00 men vi finns på plats redan från kl. 17:30.

Anmälan:  Uppge att du kommer i Facebook-eventet, länk: https://www.facebook.com/events/334669997053757/

Om du hellre vill kan du också anmäla dig genom att mejla eller ringa kansliet, stockholm@ungsyn.se, 076-539 92 68

Tillgänglighet: Hör också av dig till kansliet om du behöver hörslinga, specialkost, ledsagning från tunnelbanan eller om det är något annat vi behöver tänka på för att vi ska kunna säkerställa tillgängligheten för just dig.

Mer info: Aktiviteten är en del av Bomässan som drivs av Konsthall C och Hökarängens Stadsdelsråd med syftet att skapa plattformar och verktyg för invånarna att mötas och utveckla idéer baserat på deras samlade erfarenhet. Människors engagemang blir en kunskapsbank som visar vägen för hur framtidens hållbara stadsutveckling kan förverkligas.